Fogyás időzítő

fogyás időzítő

fogyás időzítő

A kutatók még komolyabbnak vélik ezt a szembetűnő különbséget annak fényében, hogy a két csoport egyáltalán nem tért el egymástól a bevitt kalóriák száma, a fizikai aktivitás mennyisége, az étvágy stimuláló hormonok szintje vagy az alvással töltött órák száma tekintetében. Számít fogyás időzítő időzítés A tanulmány készítői egyetértenek a korábban állatokon végzett kísérletek végkövetkeztetésével, miszerint az étkezések rossz időzítése kihatással van a súlygyarapodásra.

fogyás időzítő

Például egy tavaly közzétett tanulmányban, a kísérletben megfigyelt egerek akkor ehettek, amikor csak akartak, ám mégis nagyobb lett súlyuk szemben azokkal a társaikkal, akiknek megszabták, mikor juthatnak hozzá a finom falatokhoz, holott mindkét csoport ugyanannyi kalóriájú ételt kapott. A jövőbeni kísérletek során véletlenszerűen kell alanyokat választani, akik csak a nap bizonyos időszakában csemegézhetnek, ugyanis ezzel lehetne jelen következtetéseket százszázalékosan bizonyítani — teszi fogyás időzítő az egyik fogyás időzítő.

Ebéd délután 3 óra előtt Azok a nők, akik 3 óra után ebédeltek a tanulmány időtartama alatt mindössze 8,5 kilótól szabadultak meg, szemben azokkal, akik 3 óra előtt késői fogyás az ebédet; ők 11 kilónak intettek búcsút.

fogyás időzítő

A kutatók hozzáfűzték azt is, hogy a többi étkezés időzítése nem játszott szerepet a fogyásban. Scheer ettől függetlenül azt javasolja, hogy a korábban állatokon elvégzett kísérletek tanulsága alapján igenis figyeljünk az étkezések helyes időzítésére, hiszen ez az anyagcserére is kihatással van.

Néhány tanulmány pedig arra hívja fel fogyás időzítő figyelmet, hogy a reggeli soha ne maradjon el, hiszen így tovább maradunk jóllakottak, az ebédre normális időpontban kerül sor, és a nap tovább részében csökkentjük a kalóriabevitelt is. Fotó: Profimedia — Red Dot.

fogyás időzítő

Fontos információk