Fogyás missoula, Mi történt, amikor 5 napig csak a Halo Top fagylaltot ettem

Megpróbáltam a Halo Top Ice Cream Diet-et és ez történt. - Életmód

Mi történt, amikor 5 napig csak a Halo Top fagylaltot ettem Az egyik főiskolai lány krónikus ötnapos fagylalt-étrendjét. Életmód Körülbelül egy hónappal ezelőtt olvastam GQ cikkét a 10 napos fagylalt diéta. Hosszú történet, egyik írónőjük öt korsót evett Hello Top napi tíz fagylalt egyenesen.

37 kilót fogyott, hogy tartani tudja a gyerekek tempóját - Dívány

Öt nap elteltével 5 kilót fogyott a végére, et. LehetetlenAzt gondoltam. Miután egy szemesztert külföldön töltöttem Firenzében, komoly gélkatrafelvonásokat hajtottam végre. Lehet, hogy a Halo Top válasz a fagyasztott imádságokra? Ez nem hamis fagylalt, amelynek íze fagyott víz nézlek, Arctic Zero. Természetesen a tudomány számára. Tíz nap túlzottnak tűnt, ezért ötöt döntöttem.

A két legfontosabb aggályom költségekkel járt sajnos a Halo Top nincs bekapcsolva által Étel Pontok És a fogyás missoula nélküli napokat. Szerencsére, amikor az együttműködés reményében eljutottam a Halo Top-hoz, a közös piacszervezésük nagylelkűen felajánlotta, hogy huszonöt pintet szállítanak nekem.

Szerencsésen túlélte a találkozást

Végeztem néhány kutatást, fogyás missoula meghatározzam, mit is teszek pontosan a testembe. Rájöttem, hogy az eritrit egy nulla glikémiás indexű cukoralkohol nincs kalória, hollade külleme és íze olyan, fogyás missoula a cukoré.

Viszont felvették emésztési zavarokat okozhat nagy mennyiségben fogyasztva. Nos, isteni sebesség. Meredith Davin grafikája mi megy jól a kraft mac-hoz és a sajthoz Az ízétől függően egy korsó Halo Top vagy kalóriát tartalmaz.

A napi kalóriabevitelem és kalória között lenne gramm fehérjével. Alig tudtam visszafogni az izgalmamat. Elkezdtem terjeszteni fogyás missoula hírt, hogy az álmom egy teljes fagylalt diétáról végre valósággá válik.

Néhány nappal a megrendelés leadása után egy óriási, szárazjéggel töltött doboz érkezett a fogyás missoula.

a6 fogyás

A válaszok elsöprőek voltak: néhány óra elteltével több mint Facebook-lájk és tucatnyi hozzászólásom volt. Mondanom sem kell, hogy ez nem tett jót az fogyás missoula. Nagyon izgatott voltam, úgy éreztem, hogy karácsony este van. Nemes szándékom volt egészséges vacsorát fogyasztani az utolsó igazi fogyókúrás vizsgálatok nyc - esetleg egy lazacsaláta?

kapcsolódó

Pizzát ettem. Ez hihetetlen lesz - gondoltam, miközben szédülten kanalaztam egy pohárba a fagylaltot. Fotó: Meredith Davin Az órák, találkozók és utak között ugráltam vissza a kollégiumi szobámba, hogy fagylaltot ragadjak a fagyasztómból. Ahogy végigmentem az egyetemen, féltucat ember megállított, hogy az étrendről kérdezzek. Úgy éreztem magam, mint Hannah Montana - normális egyetemi hallgató, aki nem is annyira titkos fagylaltozónak számít. Végre megszereztem a fogyás missoula perces hírnevemet?

Minden remekül sikerült az éjszakai késõbbi egyetemi koncertünkig. Nem tudtam kezelni. Amint a pizzáról láttam a fejem, tértem haza, hogy megeszem aznapi utolsó korsó fagylaltomat - félig menta chipset és fél csokoládét. Fotó: Meredith Davin 2.

Kihúzódva kinyitottam a mélyhűtőmet, hogy kiszúrjak egy korsó fogyás missoula. Elindultam a könyvtár aznap és csak délután tért vissza. Ekkor még nem is voltam éhes, de percek alatt lebontottam egy korsó citromos süteményt. Szakember fagylaltozó lettem.

Ennek ellenére az energiámat letörölték, és a házi feladatokra való összpontosítás rendkívül nehéz volt. Elkövettem azt a hibát, hogy elmondtam néhány barátomnak. Pánik támadt. Biztosítottam nekik, hogy a fagylalt alacsony cukortartalmú és magas fehérjetartalmú legyen. Plusz voltam multivitamin szedése a hiányzó tápanyagok pótlására. Jól lennék. A családom kevésbé aggódott. De nagyobb halakat kellett sütnem, mint a tizenéves nővéremmel harcolni, a szárazjég fogyás missoula.

Elindultam a megoldás érdekében, és két óriási zacskó jéggel tértem vissza a benzinkútról. Fotó: Meredith Davin Aznap este szobatársam nem hagyhatta abba a szót, hogy Domino-t rendeljen. Mindketten viszonylag egészséges étkezők vagyunk, kivéve az alkalmanként elbukott pizzát. Sajtos kenyérről álmodtam. Talán azzal az édesburgonya egyik oldala. Ehelyett elővettem a reggelimet, a Napóleont: csokoládé, vanília és eper keverékét.

Fotó: Meredith Davin az adams természetes mogyoróvajat hűtőben kell hűteni A kreativitás volt az egyetlen dolog, ami visszatartott. Ezt a jégdiétát már igazán nem tudtam kezelni.

hogyan lehet eltávolítani a zsírréteget a bordákról

Megismételtem magamnak Elena barátom mantráját, elme az anyag fölött. Ezen a ponton minden barátom és az egész hercegi hallgatói testület tisztában volt a fagylalt diétával. Naponta egy tucatnyi szöveget kaptam felfelé.

Sokan hamis biztonságérzetben ringatják magukat

Az fogyás missoula mulattak, izgatottak és zavartak voltak. Ezen a ponton alapvetően híres voltam. A vasárnap kínzás-merédith-étellel lett.

Részt kellett vennem két vacsorákat és udvariasan kortyolgatni a vizet a fogak között. A második vacsora klubklacse csapattal csak azért volt elviselhető, mert esküt tettem Chipotle post-E-ről. Hoztam a korsóm olvasztó Mint Chip-et, miközben csapattársaim zsetonokat és fogyás missoula zabáltak. Más hírekben, amikor visszatértem kollégiumi szobámba, azt tapasztaltam, hogy a rögtönzött fagyasztóm szobahőmérsékletű. Zacskóba tettem a következő két nap fagylaltját, agresszíven felcímkéztem őket, és a közösségi hálótermi mélyhűtőbe tettem.

Titokban azt reméltem, hogy valaki megeszi őket Fotó: Meredith Davin Folyékony jégkrémmel teli gyomorral feküdtem le, és zavart voltam abban, hogyan éltem még túl. Vicc - minden korsó még mindig ott volt. Fogyni rva vélemények akartam bármi de fagylalt. Száraz volt a szám, és lüktetett a fejem. Úgy éreztem, mintha négy órát aludtam volna, és a sivatag közepén rekedtem volna.

Kivéve, hogy nyolcat aludtam, és mindig napi 64 uncia vizet ittam. Kaptam egy szöveget a legjobb barátomtól, amelyben azt kéri, találkozzunk ebédelni.

Normális esetben visszautasítottam volna a lehetőséget, de Kaley vásárolt egy korsó Halo Topot, és szolidaritásképpen velem akarta enni.

4d karcsúsító nedir

Ez hogy néz ki a barátság, emberek. Fotó: Nora Ghanem Visszasétálva az óráról megnéztem a telefonomat, és láttam, hogy nem fogadott hívásom van Dominoéktól. Néhány hete elrontották a megrendelésemet. Megkeresték, hogy egy ingyenes választott pizzával vagy sajtos kenyérrel orvosoljam a helyzetet. Alig vártam, hogy a fogyás missoula véget érjen, így leadhattam a rendelésemet. Köszönöm Jézusom, köszönöm pizza. Egészen addig nem értettem, hogy a testem mit vert, addig az éjszakai klub-lacrosse játékomig az UNC ellen.

Nem kell aggódnom - csak tíz percet vártam a játékra, de amikor megérkeztem bemelegíteni, tudtam, hogy ez is túl sok lehet. A gyakorlatok első néhány perce után éreztem, hogy a szédülés beállt. Ez nagyon rosszul alakulhatAzt gondoltam. Kísértés volt, hogy feladjam a diétát. Ekkor feláldoztam játékidőt, számtalan ételt a barátokkal, és most fizikai egészségemet.

37 kilót fogyott, hogy tartani tudja a gyerekek tempóját

A második félidőben az UNC elveszítette a játékot, miután egy játékos megsérült. Szerencsétlen esemény a csapatom számára, de nekem igazából nagyon szerencsés.

Az eredmény volt, szóval technikailag nem vesztettünk? Mivel a csapat többi tagja sütikkel, brownie-val és lepénytortával ünnepelt, megrágtam a fahéjgumit és belső csatát vívtam.

Fel kellene adnom ezt az egészségem és a józan eszem érdekében? Fotó: Meredith Davin Úgy döntöttem, hogy átnyomom. Még egy nap. Gyakorlatilag megéreztem a sajtos kenyeret. Szerettem volna egy olyan fotót megrendezni, amelyen az öt megmaradt korsóm van, hogy megmutassam a várható sikert.

A közel 130 kilós, háromgyerekes apát eléggé megviselte, hogy ő a leggyengébb láncszem a családban.

Kaylának hihetetlen ötlete támadt. B királynő és a Grammy-jain semmi nincs rajtam és a fagylaltomon. Fotó: Kayla Seltzer Kimentem a szobámból, hogy elmegyek vásárolni újabb műanyag kanalak, és szégyentelenül ettem egy korsót a diákszövetségünkben, mivel a járókelők ítéltek fogyás missoula engem.

A nap további része nagyon eseménytelenül telt. Nagyon sok időt töltöttem a könyvtárban tanulmányozással, a cikk megírásával és az órák számolásával, amíg ismét szilárd ételeket ehettem. Fotó: Meredith Davin Elküldtem az utolsó Instagramomat madebymerbefejezve a fagylaltommal töltött életem ezen fejezetét.

Győztesként kerültem elő. Öt nap. Fogyás missoula pint. Egy lány, aki soha többé nem akar fagylaltot. Következtetés Fotó: Meredith Davin Szerda reggel felébredtem és ráléptem a mérlegre. Az első nap óta óriási 1,4 kilót fogytam, ami normális súlyingadozásnak számít. A diéta ötödik napjára a GQ-n lévő barátunk 5 kilót fogyott. Valószínűleg azért, mert a nők és a férfiak másképp metabolizálnak táplálkozási bevitelük, testsúlyuk és a testmozgás gyakorisága szerint, többek között.

Naponta több mint kalóriát ettem, aminek elméletileg elégnek kellett volna lennie, de hiányzott teljes kiőrlésű gabona és zöldség, fontos összetett szénhidrátok amelyek szükségesek az összpontosításhoz és az energiához.

E folyamat során rájöttem, hogy a fagylalt diéta nyilvánosságra hozatalával akaratlanul is előmozdítása korlátozó fogyókúra. Ez messze nem állt szándékomban, mivel határozottan ellenzem a gyorsan megoldható diétákat. A lényeg, a divatos diéták nem működnek. Mit ajánlok mégis? Élvezni az életet, gyakorolni és kiegyensúlyozott étrendet fogyasztani amely magában foglalhatja a Halo Top kipróbálását.

Kísérletem után is kétségtelenül újra megeszem ezt az alacsony kalóriatartalmú fagylaltot. A kedvenc ízem, megkérdezheted? Semmi sem tudja legyőzni ezt a krémes, dús korsót, bár a Fogyás missoula Chip szoros másodpercet vesz igénybe.

Fotó: Meredith Davin Végül szeretnék köszönetet mondani a Halo Top-nek, hogy elküldte nekem a fagylaltot, Spoon-nak, hogy segített ennek megvalósításában, és Önnek, hogy elolvasta ezt a cikket!

Ön mit tenne, ha szemtől szemben állna egy medvével?

Ezt valóban nem tehettem volna meg minden támogatásod nélkül. És igen, végül egy kis pizzával ünnepeltem. Fotó: Meredith Davin.

Fontos információk