Motogp fogyás

motogp fogyás

A másfél héttel ezelőtti silverstone-i verseny során több motoros is panaszkodott az aszfalt állapotára: úgy tűnik, az idei évre sokkal rosszabbá vált a helyzet azokon a helyszíneken, ahol a Formula-1 is megfordul.

az időszaka miatt fogyni fog

Azokon a helyszíneken, ahol idén előbb motogp fogyás az F1, mint a MotoGP, a korábbi évekhez képest is sokkal rosszabb állapotokat tapasztaltak a motorosok: elmondásuk szerint a pályák aszfaltja sokkal huplisabb lett.

Ez motogp fogyás nem mással magyarázható, motogp fogyás a Formulaben az idén bevezetett szabályok értelmében jóval nagyobb leszorítóerőt generálnak az autók, mint az előző években.

fogyás 50 nap

Itt Silverstone-ban néhány kanyart újraaszfaltoztak, s ott jobb is volt a szituáció, szóval miért ne lehetne ezt az egész pályával megcsinálni? Mindenki számára ez lenne a legegyszerűbb.

gyorsan elveszíti a derék kövér

A probléma viszont az, hogy bárhova is megyünk, egy éven belül úgyis újra huplis lesz az aszfalt, szóval megértem a szervezők aggályait. Ezeknél szükséges az újraaszfaltozás, ezt megtárgyaltuk. Ugyan a Formulaes autók valóban ártanak az aszfaltnak, de itt eleve több különböző aszfalt van, és azok gyakran a kanyarok kellős közepén találkoznak, szóval inkább emiatt nehéz a helyzet.

fogyás a Korán által

Fontos információk