Órás diéta, Időszakos böjt: mire figyelj, ha ezzel a módszerrel akarsz fogyni sport mellett?

8 órás diéta? Próbálta valaki?

Ombre korábban festett hajra Azonban csodákat akarunk, órás diéta gyorsan fogyunk, és a 8-as étrend egy ilyen csoda lenne.

Időszakos böjtölés — egy újabb fitnesz őrület, viszont ez legalább működik is! Este 8 után leteszem a villát és fel nem emelem azt másnap délig. Semmi péksütemény, semmi nasi, de még a puritánnak tűnő íztelen zabpehelyt is kerülöm. Feketén iszom a kávét és délig semmilyen ételt nem veszek magamhoz.

Természetesen ez a diéta nem egy olyan csodálatos módszerre utal, amelyben 8 órán belül minden plusz kilót elveszít. Egyáltalán nem.

órás diéta testpakolás fogyni

Arra utal, hogy mennyi időt szeretne enni. Mit jelent ez pontosan? Nos, csak napi 8 órát szabad enni.

órás diéta CBT fogyás technikák

A hátralévő 16 órában böjtöl, így csak vizet vagy teát fogyaszt. A szakterület szakemberei javasolják, hogy ez az intervallum lehetőség szerint 9 és 17 óra között legyen. Így biztos lehet benne, hogy a 8 órás étrend garantáltan meg fogja valósítani a hatását. A jó hír nem áll meg itt.

A 8 órás diéta - bármit ehetsz, a lényeg az időzítés MME Ennek a módszernek a lényege, hogy szinte mindent ehetsz, ám egyáltalán nem mindegy, hogy mikor! Ez lett az alapja az úgynevezett 8 órás diétának.

Ebben a diétában enni lehet bármilyen ételt, kiegyensúlyozottan. De van néhány szabály, amelyet be kell tartania.

Újabb őrület a 8 órás diéta: mindent ehetsz és akár 9 kilót is fogyhatsz egy hét alatt Az alábbi 8 órás diéta bolondítja most meg órás diéta világot, ami már számos országban a fogyni vágyók kedvencévé vált. A könyv a közelmúltban jelent meg, amelyben az írók azt ígérik, hogy aki pontosan betartja a szabályokat, elérheti célját, és koplalás nélkül szabadulhat meg a kilóktól.

A legfontosabb, amit tiszteletben kell tartanod: legalább 4 órát kell várnod, mielőtt újra étkeznél, a főétkezések között. A 16 óra hátralévő részében csak teát és tiszta vizet fog fogyasztani, hogy megbizonyosodjon arról, hogy biztosítja a szükséges folyadékot.

Ehet bármit, amennyiben betartja a fenti két feltételt. Ha még a jelzettnél órás diéta több folyadékot iszol, még gyorsabbak lehetnek a kellemes meglepetések, mint gondoltad.

órás diéta dtp fogyás

Fontos információk