Karcsúsító tér, Karcsúsító fürdőruhák telt hölgyeknek

Karcsúsító • Fürdőruhák • bonprix áruház

Kiss Kriszta Szemmel láthatóan megnőtt a nők szoknyaviselési kedve, ami nemcsak a tavasznak tudható be, hanem az egyre nőiesebb kollekciók is rásegítenek.

karcsúsító tér

A karcsúsító fazonok a legnépszerűbbek! Bár a szoknyák terén is főként retró fazonokról karcsúsító tér, a sikkes darabok kerülnek előtérbe, melyek diszkréten formálják az alakot.

karcsúsító tér

A darázsderekú, úgynevezett paper bag nadrágok után megjelentek a húzott szabású szoknyák, melyek optikailag centiket faragnak le a derékbőségből, mégis roppant kényelmesek. Az övvel ellátott darabok szintén praktikusak, és mindenféle mesterkedés nélkül keskenyebbnek mutatják a sziluettet.

karcsúsító tér

A rakott szoknyák jó ideje divatosak, és idén sem válunk meg tőlük, hiszen csodásan megnyújtják az alakot hosszanti vonalaikkal. A pliszírozott midiszoknyák előnye, hogy az alacsonyabb nők karcsúsító tér sem nyomják össze, sőt, pont ellenkezőleg.

Ezért, ha valakinek széles a csípője, vagy vastag a combja, kimondottan ajánlottak ezek a divatos kreációk.

karcsúsító tér

A magasított derékszabásnak köszönhetően az alhasi zsírpárnák is jól leplezhetőek. Ám van egy másik rafinált fazon a kínálatban, mely átlós szabásával keskenyíti a csípőt, és hosszítja a lábakat.

A teltkarcsú és vékonyabb nők számára egyaránt előnyös.

karcsúsító tér

Mutatjuk, melyek a tavaszi-nyári szoknyadivat legnépszerűbb karcsúsító szabásai!

Fontos információk